Page Nav

Kitap incelemeleri:

latest

Tasarım kitap kılıfları


Eskiden yıpranmasını istemediğimiz kitaplarımızı ve defterlerimizi kaplama kağıtları ile kaplar ve korurduk. Daha çok bir görev anlayışı le yaptığımız bu işlem artık göze de hitap eden yeni ürünlerle bir hobi ve keyif haline geliyor. Kapax kitap kılıfları çeşitli desenleri ve tasarımları ile her kesimden kitapsevere hitap ediyor.

Kitap Kılıfları

Kapax kumaş kitap kılıfları

Daha bir başka yazımızda da kumaş kitap kılıflarını haber yapmıştık. Bu alanda farklı üretici firmaların alternatif ürünlerin piyasaya çıkması kitapseverler açısından çok sevindirici. Bir tekstil şehri olan Bursa kaynaklı bir firmanı ürünleri olan Kapax kumaş kitap kılıfları rengârenk, cıvıl cıvıl, göze hitap eden tasarımlarla kitapseverlere farklı bir tarz sunmayı amaçlıyor. Zengin desen ve boyut çeşitleriyle en üst düzeyde kitap okuma keyfini amaçlayan kumaş kitap kılıflarının tasarımı, kumaşı, baskısı ve konfeksiyonu tamamen Türkiye’de yapılıyor.

Kitap kılıfı

Uzun ömürlü, sağlam kumaşlardan üretilen Kapax kumaş kitap kılıfları A5 boyutlu okul defterlerine de uygun. Kitabınızı su sıçramalarından ve elinizin ıslaklığından koruyan kumaş kitap kılıfları sayesinde kitabınızı deniz kenarı ve havuz kıyısında rahatlıkla okuyabiliyorsunuz. Kapax kitap kılıfları kirlendiğinde elde veya makinede rahatlıkla yıkanabiliyor.

Kumaş kitap kılıflarının diğer yararlarını şöyle sıralamak mümkün:

  • Ne okuduğunuza bakan meraklı gözlerden korunursunuz. Okuduğunuz kitap hakkında yorum yapmalarını önlersiniz
  • Çantanızda taşırken kitabınızın kenarlarının kıvrılmasını önlersiniz. Kitaplarınızı ilk günkü haliyle korumuş olursunuz
  • Okuduğunuz kitabın kapağını belirleyemezsiniz ama istediğiniz kılıfı seçip kitabınızı kaplayabilirsiniz
  • Zengin desen çeşidiyle kendinizi en iyi ifade edecek desenleri seçersiniz
  • Üzerine yapacağınız keçe, boncuk, kurdele, boyama işleri ile kitap kılıfınızı  özelleştirebilirsiniz
  • Okumaya ara verdiğinizde kendi ayracını kullanabilirsiniz
  • Kullan-at tarzı bir tüketim ürünü olmadığından yıllarca kullanılabilir. Çevreye dosttur.
  • Kitap sevdalıları için harika ve ellerinden düşürmeyecekleri bir hediyedir

Kumaş kitap kılıfı

Kumaş kitap kılıflarını kendi logonuzla birlikte hazırlayıp özel tasarım siparişler vererek öğrencilerinize, üyelerinize, müşterilerinize hediye olarak verebiliyorsunuz. Böylelikle reklamınızı da yapabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok